Dj EL Rico en Roosy zijn 2 artiesten die door het gehele land menig feestjes op zijn kop zetten. Dj EL Rico is een entertainende Dj en Roosy is een knotsgekke zanger die verschillende typetjes kan na doen. Een aantal jaar geleden hebben ze ook al diverse feestnummers gemaakt onder de naam RDJ Dj Team. Dit Team bestond in eerste instantie uit 3 deejays en een zanger. Van dit team besloten twee deejays te stoppen en bleef Dj EL Rico over met Roosy. Na het succes van bijvoorbeeld de nummers De Kurk, Morena holiday Lady en enkele andere feest platen besloten ze een nieuwe te maken. 

Op Tv kwam de Amstel Radler reclame voorbij en hier zat een gezellige meezing plaat in verwerkt. Na een jaar was deze plaat nog steeds niet als single verkrijgbaar en werd er op internet gevraagd wanneer er een volledige versie uit zou komen. 

Omdat deze er niet was besloten ze het nummer verder af te schrijven en zie hier het resultaat. Een gekke videoclip met kantoorhumor en een kantoor meezingnummer maken de vrijdag middagg borrels op kantoor ineens wel heel anders.

Download via
► ITUNES: coming soon
► RADIO538: http://bit.ly/538rondje
►   ZAZELL: http://bit.ly/zazellrondje

Luister Via
► SPOTIFY: http://bit.ly/ikgeefeenrondje
► SOUNDCLOUD: http://bit.ly/soundcloudrondje

Dj EL Rico
Facebook: https://www.facebook.com/djelrico
Website: www.djelrico.com
Boekingen: http://rdjproductions.nl

Roosy
Facebook: https://www.facebook.com/roosy.nl
Website: http://www.roosy.nl
Boekingen: http://rdjproductions.nl

Productie: http://www.sonicsolutions.nl/
Video: http://rdjproductions.nl