BenooZ kiest met nieuwe single niet voor “Ik hou van jou en ik blijf je trouw verhaal” 
‘Prachtige vrouw’, de eerste single van BenooZ welke begin 2017 verscheen, was een ode aan zijn vrouw. “De reacties waren allemaal positief en bij elk interview werd gevraagd of er een vervolg op zou komen”, aldus de 53-jarige zanger Ben van Hoof.Dus werd er een tweede liedje geschreven wederom door Ben zelf.Alle gitaar en keyboardpartijen werden door Ben ingespeeld in zijn eigen “Muziekstudio Nose”.Het tweede nummer van BenooZ kreeg als titel; ‘Schoonheid zit van binnen’.
“Gekozen is voor een iets hoger ritme, een beetje in de Philadelphia-sound”, zo laat de inwoner van Putte weten. Ben koos bewust niet voor het standaard ‘Ik hou van jou en blijf je trouw’-verhaal en daarnaast bevat het liedje liefst drie modulaties. “Een muzikaal hoogstandje”. Om het nog meer te profesionaliseren werden er ook echte blazers aan toegevoegd. De track is in de studio bij Laurens van Wessel verder bewerkt en afgemixed net als met Ben ‘s eerste single ‘Prachtige vrouw. Het via Rood-Hit-Blauw Produkties verschenen ‘Schoonheid zit van binnen’ van Benooz is een uptemo swingende en radiovriendelijke single geworden. Een liedje met pakkend zomers geluid en met een rake en confronterende tekst. 

Link naar boekingen en info: https://www.roodhitblauw.nl/artiesten/ben-van-hoof/ T: 0164-602939

Link naar een downloadsite: http://www.downloadmusic.nl/singles/613302906

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via: www.roodhitblauw.nl                                         of via ons youtubekanaal roodhitblauw