Ik zal er altijd voor je wezen! Nieuwe sinlge Duo Faith.

Na vele mooie en positieve reacties hebben vader Hans Snoek en Alicia Snoek (Duo Faith) besloten om weer een nieuwe single te gaan opnemen “ Ikzal er altijd voor je wezen”
 
De vorige single van Duo Faith “Jaren komen, Jaren gaan” was een succes vele radio stationshebben het nummer opgepakt en zelfs Willie Oosterhuis stuurde een uitnodiging om in zijn tv programma te verschijnen. Koos Alberts van wie het nummer orgineel is hoorde het nummer en vond het erg mooi. Tijdens de Koos Alberts Awards vertelde Hans dat hij samen met zijn dochter “Ik zal er altijd voor je wezen” opnieuw wou gaan opnemen. 
Koos vond dat een hele eer en is super trots op het Eindresultaat wat hij mocht ontvangen.
 
 
 

 
Hans en Alicia zijn naar ANRO Productions VOF  te Apeldoorn gegaan om daar hun nieuwe single op te nemen. ‘Roy is een vakman op het gebied van nummers maken wat hij al voor menig bekende artiest heeft gedaan. "De klik is er gewoon en we begrijpen elkaar" aldus een trotse Hans Snoek. De video clip was in handen van Patrick van de Worp , Perfect Clips.
 
—————————————————————————————————
EINDE PERSBERICHT
Niet voor publicatie / noot voor de redactie:
Voor meer informatie of het plannen van een interview kunt u contact opnemen met Martin Westrik info@dw-entertainment.nl of +31 623 556 314
Met vriendelijke groet,

Martin Westrik

DW Entertainment

Imkersdreef 117

7328 CS Apeldoorn

e. info@dw-entertainment.nl w. www.dw-entertainment.nl t. +31 6235 5563 14Zang : Duo Faith
Arrangementen : Anro Productions V.O.F
Beeld Opname : RFJ Otters
Montage : P van de Worp