Debuut single van Hessel & Ineke "De deur staat altijd open". 

Hessel & Ineke willen alleen maar gezellige bekende muziek brengen waarbij het publiek alleen maar kan genieten!. Hessel & Ineke zingen zo 3 sets van 3 kwartier lekker weg met alleen maar muziek waar je op kunt dansen zoals weleer! met hier en daar en hit van nu en zelfs een aantal Engelstalige  liedjes om er een mooie complete mix van te maken.
Gezelligheid troef, en een feest der herkenning, avondvullend of korter het is allemaal mogelijk en betaalbaar doordat Hessel & Ineke zelf alles in huis hebben qua licht geluid en natuurlijk de ervaring.
Hessel zijn presentatie en draai ervaring tussendoor krijg je er gratis bij en zorgt ervoor dat het feest helemaal compleet is 
Hessel & Ineke willen alleen maar leuke dingen doen in het leven en zingen maakt mensen gelukkig en entertainment maakt de mensen blij.
Dus heb je een feest, verjaardag , jubileum, personeelsfeest, of ben je gewoon compleet betaalbare verzorgde gezelligheid nodig?, neem dan contact op met Hessel & Ineke via hun pagina op facebook of mail vrijblijvend naar   vanallesentertainment@gmail.com  voor de betaalbare  en leuke mogelijkheden.

Mvg Hessel & Ineke


Opname: The Boom! Music Breda 
Productie en arrangement: Frank Verkooyen
Videoclip: Williamcrossmedia


Download:
iTunes: https://itunes.apple.com/be/album/de-deur-staat-altijd-open-single/1367512773?l=nl
 
Download/stream:
GoogleMusic: https://play.google.com/store/music/album?id=Beo7oynk2urtpfa6q52o76zqyxu&tid=song-Tsxv7atmrm4txz5sr7hzjknrhr4
 
Stream:
HitsNL: https://www.hitsnl.nl/page/album?album=113473124
Spotify: https://open.spotify.com/album/2zloxJA5yOhXfYtkJIea9A?si=cDegl6bgRO2lSFu_MA-DCQ
Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/60544872