Download/stream "Sara" hier: http://lnk.to/NielsDestadsbaderSara

Niels Destadsbader beleefde in 2017 zowat de zomer van z'n leven. Met meer dan 60 live gigs met band op de teller, een plaatsje op Werchter Boutique en de Zomerhit van 2017 'Skwon Meiske' op zak ging het de zanger/presentator/acteur voor de wind. Vorige week werd ook bekendgemaakt dat Niels in het voorjaar van 2018 z'n opwachting zal maken in de nieuwe editie van 'Liefde Voor Muziek'. Ondertussen loopt Niels' album 'Speeltijd' nog steeds als een trein, bijna 1 jaar na release stond het album nog op nummer 1 van de Ultratop 200 albumcharts.
 
Op 5 september 2017 onthulde Niels z'n nieuwe single 'Sara' met bijhorende videoclip en daarin zien we een opvallende verschijning, niemand minder dan actrice Moora Vander Veken. Het moet dit jaar zowat 5 jaar geleden zijn dat Niels en Moora in 'Amika' kusten, Niels moest dan ook niet lang zoeken om z'n ideale 'girl next door' te vinden als tegenspeelster.
 
'Sara' van Niels Destadsbader is verkrijgbaar als digitale download of via streaming. Uiteraard staat het nummer ook op de albums 'Speeltijd' en 'Speeltijd (Niels & Wiels Editie)'.

Follow Mostiko for more music:
Facebook: https://www.facebook.com/mostiko
Spotify: https://play.spotify.com/user/mostiko/playlist/36OyhHxITSseeCWdCzwhvI
Twitter: https://twitter.com/mostikomusic
Instagram: https://www.instagram.com/mostikomusic/

Directed bij Pascal Baillien
DoP Bert Warson